Duurzaam hout goed voor het milieu

D

 

Heb jij nieuw hout nodig voor binnen of voor buitens huis? Haal dan nu duurzaam hout bij ons in de winkel. Duurzaam hout wordt geheel op eerlijke wijze gepakt en verdient. Er wordt namelijk gedaan aan eerlijk bosbeheer en er wordt altijd nagedacht over de verschillende gevolgen die het kappen heeft. Er wordt van tevoren al nagedacht over wat het kappen van de bomen doet met de dieren die hier leven en wellicht over de mensen die hier leven of hier hun levensmiddelen vandaan halen. Er wordt met duurzaam bosbeheer niet zomaar een stel bomen omgekapt, er wordt altijd goed en lang nagedacht over de beslissing en deze beslissing zal ook altijd juist tot stand komen.

Website

Wanneer je op onze website kijkt zal je nog meer informatie vinden over de manier van kappen die wordt gehanteerd als het gaat om duurzaam hout. Daarnaast vind je hier alle varianten van het duurzaam hout. Dit is namelijk niet een soort hout, maar er zijn meerdere houtsoorten ie op een duurzame manier zijn gewonnen. Op de website vind je een optie om enkel duurzaam gewonnen hout te zien en deze te bestellen. Nu begin je je waarschijnlijk al zorgen te maken over je portemonnee. Maar geen zorgen, want duurzaam betekent in dit geval niet meteen dat het duur is. Je betaalt natuurlijk wel een beetje meer, omdat er meer geregeld moet worden en het moeizamer gaat om het hout te kappen. Maar dat heb je ook wel over voor de positieve gevolgen van het kappen van dit hout.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd op onze website terecht, maar u kunt ook een van onze medewerkers contacteren. Zij zitten elke dag weer met smart te wachten op al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook uw bestelling bij hen plaatsen mocht het niet helemaal lukken.