Afvoeren huisraad

A

Als één van uw ouders overgeplaatst wordt naar een zorginstelling, dan kan dit ingrijpend zijn. Nog erger is het als er sprake is van overlijden. In beide gevallen geldt dat de woning van uw dierbare leeg achter blijft. Er wordt dan van u verwacht dat u zorgt dat de woning leeg wordt geruimd. Is deze taak voor u te zwaar en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan nemen de vakmensen van Inboedel Opruimen.com al het werk van u over. Wij zijn ervoor om u te steunen tijdens deze moeilijke periode en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het afvoeren van de huisraad.

Binnen zeven dagen

Het afvoeren huisraad van een woning is niet niks. Mensen verzamelen vaak veel spullen en wellicht heeft u geen idee waar u met alle meubelen en andere spullen naartoe kunt. Daarbij wordt in het geval van een huurwoning vaak verwacht dat deze in oorspronkelijke staat wordt terug gebracht. Meestal dient dit alles binnen een week gebeurd te zijn. Het is dan niet verwonderlijk dat u hier stress van krijgt. Als u Inboedel Opruimen.com inschakelt, dan weet u zeker dat binnen zeven dagen de woning leeggeruimd en bezemschoon is.

Elk soort woning

Of het nu gaat om een appartement leegruimen of een villa bezemschoon opleveren, Inboedel Opruimen.com staat voor u klaar.  Wij maken elke huurwoning klaar om verder te verhuren en elke koopwoning kan binnen een mum van tijd weer verkocht worden. Ons team houdt altijd rekening met de emotionele waarde die u hecht aan bepaalde spullen. We gaan respectvol om met de situatie en zullen nooit spullen verkopen of langs de straat zetten. We kunnen er zelfs voor zorgen dat bepaalde spullen hergebruikt kunnen worden als u dit wenst. Schakel vandaag nog onze hulp in, zodat u zich bezig kunt houden met het regelen van andere belangrijke zaken.