Frigo Group Logistics onderstreept trots op roots familiebedrijf met ‘historische oplegger’

F

Een nieuwe oplegger van Frigo Group-onderdeel Frigo Group Logistics is onlangs voorzien van historische prints uit het verleden van dé logistieke dienstverlener in diepvries, die vrieshuizen heeft in Nieuw-Vennep en ’s-Heerenberg en een logistieke vestiging in Geldermalsen.

Een van de prints op de nieuwe oplegger toont de grondlegger van het bedrijf, Hein van Elderen, met paard en wagen in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Op de andere print is het eerste diepvriesmagazijn of vrieshuis te zien dat Van Elderen in 1973 in Nieuw-Vennep bouwde. Daarmee legde hij de basis voor ‘dé logistieke dienstverlener in diepvries’, zoals de Frigo Group zich ruim 45 jaar later profileert. “De groei van het bedrijf kun je niet los zien van het verleden,” vindt managing director Hans van den Heuvel van Frigo Group Logistics. “Binnen Frigo praten we vaak over onze historie en hoe belangrijk het is om te benoemen waar we vandaan komen. In dat verband komt ook de familiecultuur binnen het bedrijf vaak ter sprake. Met de prints op de oplegger willen we laten zien dat de Frigo Group een mooie historie heeft en een authentiek bedrijf is dat veel waarde hecht aan zaken als cultuur en familie.”

De ‘historische oplegger’ voert sinds oktober 2018 namens Frigo Group Logistics geconditioneerd transport uit in heel Nederland. Van den Heuvel: “We krijgen veel positieve reacties. De oplegger trekt de aandacht en laat heel goed zien waar de Frigo Group voor staat: een moderne logistieke dienstverlener in diepvries, die terecht trots is op zijn roots en bedrijfscultuur en dat graag laat zien.”

De foto toont Hein van Elderen en Margreet van Elderen, directeur van Frigo Nieuw-Vennep, voor de oplegger die van historische prints is voorzien.