Inpakken en wegwezen: Bonsema Verpakking

I

Ziezo, weer een bestelling binnen! Nu nog even inpakken en op de post doen en klaar is Kees.

Dit is echter niet zomaar een proces. Het verdient de nodige zorg en aandacht. Je wilt immer zeker zijn dat je klant een intact pakket ontvangt dat eenvoudig te openen is en waarvan de inhoud volledig wordt onbeschadigd is en blijft.

En daar komt Bonsema Verpakking om de hoek kijken! Dit toonaangevende bedrijf bestaat al sinds 1917. Sindsdien zijn ze de ladder van succes op het gebied van verpakkingsmaterialen en de verkoop ervan opgeklommen om nooit meer naar beneden te hoeven kijken. De hoogste kwaliteit dozen, kokers, zakken en enveloppen worden hier geproduceerd en gaan de hele wereld over. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting. En wat nou als jouw gewenste formaat niet bestaat?

Nou, dan creëert Bonsema Verpakking dat voor je! Geen maten zijn te gek voor deze doortastende firma.

Van zolderkamer…

…naar warenhuis! Tenminste, dat ligt in de lijn der verwachting als je wilt dat jouw bedrijf uitgroeit tot een grote naam waar men niet omheen kan.

Hoe doe je dat?

Allereerst laat je je standaard doos bedrukken door Bonsema Verpakking. Kies bijvoorbeeld voor je huisstijl en/of logo om op jouw enveloppen, kokers en dozen te prijken. Zo raken klanten bekend met jouw visuele identiteit en denken ze vaker aan ej wanneer ze iets willen bestellen. Als zij dan ook nog eens zorgen voor mond-op-mondreclame, wordt het helemaal feest! Het effect van een goede huisstijl mag niet onderschat worden.

Voor eenmalige of speciale verzendingen kun je ook andere afbeeldingen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een tafereel dat overeenkomt met de feestdagen als deze periode weer is aangebroken. Of laat confetti en vlaggetjes in vrolijke kleuren op je verpakkingsmateriaal drukken wanneer je iets naar een jarige te verzenden hebt!

Bij Bonsema Verpakking kun je de beste verzenddozen en andere materialen in iedere gewenste hoeveelheid bestellen. Denk ook goed om jouw herkenbaarheid en bestel verpakkingsmateriaal waar vol trots jouw logo op prijkt!