Bedrijfstuin is een mooie manier voor een visitekaartje!

B

Een mooie en goed verzorgde bedrijfstuin is een representatief visitekaartje voor uw bedrijf. Een fraaie tuin kan het professionele imago van uw bedrijf versterken, en daarom is het belangrijk om een mooie tuin bij uw ingang te hebben. Bij Areamasters begrijpen we dit belang als geen ander, en als u op zoek bent naar een originele tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen een mooie tuin voor u ontwerpen en advies geven, maar we kunnen ook een tuin voor aanleggen en realiseren.

Ontwerp en advies voor uw bedrijfstuin

Het ontwerpen van een perfecte bedrijfstuin is moeilijker dan u in eerste instantie zult denken. Er dient een goede balans gevonden te worden tussen de wensen en behoeften van zowel de opdrachtgever, de klant en de gebruiker. Bij ons hebben we al veel ervaring op het gebied van tuinen, en we weten precies wat er vereist is tijdens het ontwerpen hiervan. We gaan geen uitdaging uit de weg en we zijn te allen tijde op zoek naar het optimale resultaat. Samen met u gaan we bekijken waar u precies naar op zoek bent, en naar aanleiding van deze gesprekken ontwerpen we een zodanige tuin dat deze zoveel mogelijk voldoet naar uw wensen en ideeën.

We werken met verschillende architecten en ontwerpers die allemaal hun eigen stijl en specialismen hebben, en u mag zelf kiezen tussen verschillende ontwerpen die wij voor u opstellen. Maakt u liever gebruik van uw eigen architect? Dat is geen probleem; bij Areamasters staan we overal voor open.

Areamasters

Wij kunnen uw tuin ontwerpen maar ook aanleggen en onderhouden. Met ons scala aan diensten kunnen wij zo’n beetje alles wat met tuinen te maken heeft realiseren.

Wilt u de uitstraling van uw pand ontwikkelen met een speciaal voor u ontworpen bedrijfstuin? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!