Koffie academy voor alle barista cursussen

K

Wil jij je aanmelden voor de koffie academy? Dat kan nu. Wij hebben verschillende trainingen in ons bestand voor het worden van een echte barista. Barista is een beroep dat de laatste jaren tot stand is gekomen. In veel brasserieën en cafés vind je barista’s terug. Een barista is een persoon die veel kennis heeft van de verschillende koffies en van de lekkernijen die hierbij gegeten kunnen worden. Daarnaast hebben barista’s ook kennis over de achtergrond van de koffies en van haar bonen. Wil jij ook meer weten over de koffies en de achtergrond van deze veel verschillende koffies? Of wil jij weten hoe je de perfecte cappuccino moet maken of een van de andere varianten? Meld je dan nu aan voor de koffie academy.

 

 

Soorten cursussen

 

Bij de koffie academyhebben we 6 verschillende trainingen waar je je voor in kunt schrijven. Zo hebben we de basistraining, introduction to coffee, barista skills professional, latte art, skills foundation en skills intermediate. Allereerst raden wij het aan wanneer je net begint met het maken van koffies om de introduction to coffee te volgen. Deze cursus leert je veel over alle verschillende koffies en zo krijg je een beetje het gevoel waar je mee te maken gaat krijgen. Wanneer je al enige affiniteit hebt met koffies raden wij het aan om de basistraining te volgen. Hierin leer je het klaarmaken van de makkelijkere koffies en leer je hoe je de koffies moet inschenken om geen spetters te krijgen.

 

 

Aanmelden of vragen?

Wil je je aanmelden voor een van de cursussen van de koffie academy? Meld je je dan nu aan op onze website. Wanneer er nog vragen zijn over de cursussen of over iets anders, bel dan gerust naar ons hoofdkantoor of mail je opmerkingen of vragen naar ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk op je terugkomen.