Wanneer kan je een smoothie bar huren?

W

Heb jij binnenkort een feestje, vergadering of beurs? Dan wil je jouw gasten verblijden met een leuke verassing. Gezond, fit en Fair Trade is weer helemaal hip! Een smoothie bar zal het dan ook zeker goed doen onder de mensen.

Wanneer een smoothie bar huren?

Een smoothie bar kan je voor vele gelegenheden inschakelen. Tegenwoordig zien we ze steeds vaker op festivals! En dan niet met een klein kraampje, maar een heuse foodtruck. Het is voor festivalgangers een heerlijke verfrissing tussen al het vette eten, wat toch vaker aangeboden wordt, door. Zo kan je naast smoothies ook bakjes met vers fruit aanbieden.

Maar ook op beurzen doen smoothie bars het goed. Langzaam vind er een verandering in de markt plaats, mensen leven steeds bewuster. Het zakenleven blijft hier niet in achter. In plaats van espresso met een hoog caffeïnegehalte, kan je ook een power smoothie aanbieden! Van beide krijg je meer energie, maar koffie wordt al genoeg gedronken.. Je kan jezelf van concurrentie onderscheiden door voor verse smoothies te gaan!

Smoothie bars kunnen voor zowel zakelijke als privégelegenheden gehuurd worden. Ook op feestjes zijn zij een goed idee. Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, jubileum of verjaardag. Je kan er zelfs voor kiezen om van de smoothies een cocktail met vers fruit te maken! Iets minder gezond, maar wel heel lekker!

Fair Trade producten

Voor alle goede producten hier, werken andere mensen aan de andere kant van de wereld ongelofelijk hard. Bij Fair Trade draait het erom dat er voor iedereen goede leefomstandigheden worden gecreëerd. Voor zowel mens als dier. Vooral in derdewereldlanden, waar de meeste artikelen vandaan komen, zijn de arbeids- en leefomstandigheden vaak slecht. Door Fair Trade producten te kopen draag jij bij aan een beter leven voor anderen!

Het verse en exotische fruit wordt dat in de smoothies gaat, wordt dan ook eerlijk verkregen. Op deze manier steunt de smoothie bar derdewereldlanden, doe jij ook mee?