Over een rode loper lopen is fantastisch

O

In de horeca- en vrijetijdsindustrie gebeurt er veel. Heel veel. Over zowel de dagelijkse uitdagingen en problemen op de werkvloer als de mooie en indrukwekkende momenten in het vakgebied valt ontzettend veel te vertellen. Je zult altijd keuzestress hebben als je een eigen onderneming hebt.

Schoonloopmatten

Heel veel mensen denken bijvoorbeeld niet aan schoonloopmatten, maar die zijn ook echt wel belangrijk voor je onderneming. Mensen moeten schoon ergens binnen kunnen lopen zonder dat alles vies wordt. Als je nu denkt: ‘Is dat nodig?’ Ja, dat is nodig om een goede indruk achter te laten. De entree heeft altijd een grote invloed op wat gasten vinden. Goede schoonloopmatten op maat dragen bij aan een goede uitstraling van de entree. Dus je heb geen andere keuze dan even goed op zoek te gaan naar hetgene wat je wil. Huren is beter dan kopen want bij huren zit er een service bij inbegrepen. Dan heb je vrijwel geen omkijken meer naar de deurmatten en dan zorgt een bedrijf ervoor dat het goed geregeld wordt. En natuurlijk zijn de deurmatten van hoge kwaliteit en in te wisselen als je niet tevreden bent. En dat is natuurlijk super fijn!

Verschil

De meeste HORECA-panden gaan voor een rode schoonloopmat omdat dat heel casual en chique overkomt. Een rode loper lokt altijd meer gasten naar binnen dan een saaie standaard deurmat. En het is ideaal om bij die aankoop geen rekening meer te hoeven houden met extra kosten. De meeste bedrijven die deurmatten verkopen of verhuren hebben een vast bedrag. Zo is het makkelijker om een keuze te maken en daarbij rekening te houden met het budget.

Het verschil tussen een schoonloopmat of een droogloopmat.

Een schoonloopmat heeft een schrapende werking en met de fijne structuur zorgt het ervoor dat het vuil prima verborgen wordt. Een droogloopmat zorgt er zoals de naam al zegt voor dat je schoenen ‘droog’ worden, het heeft namelijk een erg goede drogende werking. Het nadeel van een droogloopmat is dat de katoenen pool vaak plat blijft liggen waardoor het vuil bovenop de mat ligt. Dus het is handig qua tijd en onderhoud als je een schoonloopmat kiest in plaats van een droogloopmat voor je onderneming omdat er veel mensen overheen moeten lopen.