Sigma verf bestellen

S

Als u op zoek bent naar de juiste verf voor een schilderklus, dan is het niet raar als u overweldigd wordt door de gigantische keuze in verschillende merken, soorten en kleuren verf.  Om die reden hebben we op Verf365.nl de beste verfmerken voor u geselecteerd en kunt u door middel van ons handige zoeksysteem snel en eenvoudig de verf zoeken die u nodig heeft. U weet dan zeker dat u kwaliteitsverf in handen heeft voor het beste resultaat. Bestel vandaag voor 17.00 uur uw verf en verfbenodigdheden en u kunt morgen al beginnen met schilderen. Heeft u een bestelling van meer dan 100 euro, dan wordt deze gratis verzonden.

Lakverf voor buitenshuis

Een schilderklus buitenshuis vergt speciale verf, die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bent u op zoek naar een lakverf om uw kozijnen mee af te lakken? Kijk dan eens naar Sigma S2U Gloss. Deze glansverf is perfect voor het lakken van houtwerk, maar u kunt het ook gebruiken op bijvoorbeeld staal of aluminium. Behandel deze materialen wel even voor met grondverf en een primer, zodat u lang plezier heeft van het resultaat. Sigma S2U Gloss is klaar voor gebruik en heeft geen verdunning nodig.

Handige muurverf

Heeft u muurverf nodig voor een ruimte waar de muren snel vuil kunnen worden, zoals de keuken? Dan heeft Sigma Coatings de perfecte oplossing voor u. Sigmapearl Clean Matt is een matte muurverf die u kunt reinigen met een vochtige doek. Dit is ook erg handig voor gebruik in kinderdagverblijven of scholen. Zelfs hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden met Sigmapearl Cleaner. Eenmaal goed droog zal de verf niet opglanzen of lelijk worden na het schoonmaken. U kunt Sigmapearl Clean Matt in iedere gewenste kleur bestellen. Heeft u verfadvies nodig, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.