Een kinderkledingkast gratis laten bezorgen

E

De slaapkamer van je kind is een plek waar veel gebeurt: er wordt niet alleen geslapen, maar ook gespeeld en misschien zelfs huiswerk gemaakt. Het is een ruimte met verschillende functies en daarom is het handig om daar met de inrichting en het kiezen van de meubels, zoals een kinderkledingkast, rekening mee te houden. Bij Huisenthuis.nl vind je een groot aanbod aan functionele, maar ook hippe meubels voor de kinderkamer.

Opbergruimte in de kinderkledingkast

kinderkledingkastKinderen groeien als kool en kleding hebben ze dan ook nooit genoeg. Een kinderkledingkast moet daarom voldoende ruimte bieden om al deze kledingstukken in op te bergen. Ruimte voor kledinghangers, planken, schoenen en het liefst ook nog stoer en hip. Het assortiment van Huisenthuis.nl bestaat uit zowel twee- als driedeurskasten, met en zonder laden of open element. Hoeveel opbergruimte je ook nodig hebt, bij Huisenthuis.nl vind je een geschikte kinderkledingkast.

Functioneel én hip

De meubels op een kinderkamer moeten niet alleen functioneel zijn. Kinderen willen nu eenmaal een hippe kamer. Huisenthuis.nl begrijpt dat. Daarom hebben sommige meubels in het assortiment een thema, zoals tweedeurskast Tony: net een ouderwetse telefooncel. Zo kun je alle kinderkleding netjes opberg én scoor je punten bij je kind. Win-win!

Kinderkledingkast in ieder formaat

De kasten van Huisenthuis.nl zijn al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter breed. Handig, want die zijn altijd wel ergens tussen te passen. Heb je meer ruimte op de kinderslaapkamer? Dan kies je gewoon voor een groter formaat. De kinderkledingkasten zijn verkrijgbaar in wit en in donkere en lichte houtkleuren. Als je wat kleur wilt toevoegen, kies je bijvoorbeeld voor driedeurskast Evi, waarbij de lades zijn voorzien van een leuke kleur. Bij eventuele uitbreiding van de kinderkamer kun je zelfs het bed er op aanpassen.

Kies een geschikte kinderkledingkast

Of je nu op zoek bent naar een kinderkast voor een grote of kleine slaapkamer, bij Huisenthuis.nl vind je een geschikt exemplaar. Elke kinderkledingkast wordt gratis thuisbezorgt. Praktisch, functioneel en passend bij de rest van jouw interieur. Want dat is ook niet onbelangrijk…