Rijbewijs halen

R

Wil jij je rijbewijs halen? Dan zul je eerst moeten slagen voor je theoriecertificaat. Met de hulp van Theorieshop.nl heb jij dat felbegeerde papiertje in no-time in handen en staat niets je meer in de weg om je praktijkexamen af te leggen. Via de website bestel je eenvoudig het gewenste theorieboek. Dit kan een papieren versie zijn, maar ook een online training. Zo kies je gemakkelijk de leermethode die het beste bij jou past. Bij Theorieshop.nl ben je altijd verzekerd van een cursus die helemaal up-to-date is. Je leert de nieuwste richtlijnen, verkeersregels en -borden, zodat jij straks goed voorbereid de weg opgaat. De meegeleverde proefexamens lijken sprekend op de echte CBR-test. Hierdoor bent jij straks perfect voorbereid en slaag je zonder zenuwen voor je theorie-examen!

Tips voor je autotheorie

Zie je op tegen het leren van al die droge stof? Met onze tips sla je je er zo doorheen! Het belangrijkste is dat je op tijd begint met leren. Probeer niet alle stof in twee dagen in je hoofd te krijgen. Verdeel het studeren in kleine blokjes van 10 tot 15 minuten, verspreid over meerdere weken. Op deze manier neem je de informatie beter op. Er zijn veel verschillende onderdelen die je moet kennen voor het theorie-examen. Als je per categorie leert, voorkom je dat het een chaos wordt. Het auto theorieboek van Theorieshop.nl helpt je hierbij. De cursus volgt de 25 categorieën van het CBR. Zo weet je zeker dat je alle belangrijke informatie leert. Ben je klaar met studeren? Test dan je kennis met de 10 uur examentraining die je standaard krijgt meegeleverd van Theorieshop en zorg dat jij optimaal bent voorbereid op het examen.

Ben jij niet het type dat met een dik boek op schoot gaat zitten lezen, maar heb jij liever een telefoon, tablet of laptop in je handen? Ook dan zit je goed bij Theorieshop.nl. Bestel gemakkelijk de online cursus iTheorie en studeer waar en wanneer het jou uitkomt. Deze training is, net zoals het papieren boek, onderverdeeld in duidelijke categorieën die je één voor één kunt lezen. Daardoor zul je ook hiermee alle belangrijke informatie leren. Als je moeite hebt met lezen door bijvoorbeeld dyslexie, raden wij ook de cursus iTheorie aan. Laat het programma de tekst voorlezen, bekijk de vele filmpjes en animaties, maak de proefexamens en stoom jezelf in een mum van tijd klaar voor het theorie-examen!