Veilig, Volledig en Verantwoord het Water op! | Nautic Gear

V

Heerlijk, het ruime sop kiezen in de zomer! Maar dat kan natuurlijk ook een prachtig meer zijn. Hoe het ook zij, je wilt wel van alle gemakken – en een groot gebrek aan risico’s – voorzien zijn. Zo is veiligheid voor jezelf en je passagiers van levensbelang. En lange tochten moeten wel aangenaam blijven met hoogwaardig zitcomfort. En dan het liefst nog een lekker fris wijntje erbij! Hoe kan je zomer dan nog stuk?

 

Met Nautic Gear zorg je ervoor dat je al het nodige in huis hebt als je er met je boot op uit gaat! Van radio ontvangst tot een bilgepomp en van een petroleumkachel tot een reddingsvest, alles voor persoonlijke veiligheid en comfort hebben wij in huis. Door onze uitgebreide webwinkel te bezoeken weet je zeker dat het je aan niets zal ontbreken als je de trossen los gooit en met veel enthousiasme je volgende avontuur tegemoet gaat. Nautic Gear is jouw aanspreekpunt voor kwaliteit, veiligheid en bovenal; plezier!

 

Rubberboten

Wie betrouwbaarheid zegt, kiest voor Talamex als het om vaarplezier gaat! Bij Nautic Gear kun je van dit prestigieuze merk voor scherpe prijzen je rubberboot kopen. We hebben ze in diverse formaten op voorraad, zodat je altijd voldoende plek aan boord hebt voor jezelf en alle andere opvarenden. De boten worden compleet geleverd met onder andere roeispanen, peddels, een aanmeerlijn en een handpomp. Dergelijke accessoires zijn bij Nautic Gear ook los verkrijgbaar.

 

Want hoe hoog de kwaliteit van deze sloepen ook is, er kan onderweg altijd iets gebeuren. Gelukkig heb je dan standaard je reparatieset bij je! Hiermee kun je elk probleem, hoe groot of klein ook, gemakkelijk verhelpen.

 

En wil je iets sneller kunnen gaan en vooral genieten van de omgeving in plaats van je te concentreren op de fysieke inspanning om vooruit te komen? Geen probleem! Bij Nautic Gear kun je onder andere een krachtige buitenboordmotor bestellen. Ook geruisloze modellen behoren tot de mogelijkheden.

 

Ben je klaar voor je grote avontuur? Controleer dan je checklist en ons uitgebreide assortiment en verzamel al je vrienden voor een geweldige zomer. We wensen je alvast heel veel plezier!