Grande Retro scooter

G

Als je wilt rijden op een scooter met een klassiek uiterlijk maar met een vriendelijk prijskaartje kun je geen betere keuze maken dan de Grande Retro scooter. Bij dit prachtige model wordt Italiaanse klasse gecombineerd met moderne technologie. En dankzij de Chinese makelij spaar je flinke kosten uit bij aanschaf van een zeer comfortabele scooter.

 

Klassieke uitstraling met moderne technologie

De Grande Retro scooter lijkt zo uit de jaren vijftig te komen rijden. Maar schijn bedriegt, dit is gewoon een moderne scooter met alle techniek van deze tijd. De Grande Retro scooter heeft mooie afgeronde vormen, veel chroom en kleine wielen. De doorstap is praktisch en de ruime bagageruimte zal zeker van pas komen. De kleuren passen uitstekend bij het klassieke design.

 

Europees design met Aziatisch vakmanschap

Hoe kan de Grande Retro scooter zo goedkoop zijn en zoveel waar bieden voor je geld? Daar moet iets mee aan de hand zijn, of niet? De Grande Retro scooter is een Chinese scooter, dit type scooters wordt in grote getale gemaakt in China. Omdat de volumes zo hoog liggen en de arbeidskosten laag kan de prijs ook veel lager dan Europese modellen. Is een Grande Retro scooter dan identiek aan de Europese scooters? Niet helemaal…

 

Slim besparen met een Grande Retro scooter

De overkapping is van kunststof, niet van metaal. Dat zie je niet direct, en daar is ook niets mis mee. Beter roestvrij kunststof dan goedkoop blik. De scooter is modern met bijvoorbeeld elektronische ontsteking maar verwacht niet de laatste snufjes van een Vespa. Precies wat je nodig hebt en niet veel meer. Qua uiterlijk biedt de Grande Retro scooter wel veel voor je geld met een buddyseat voor twee personen, een handige bagagedrager en lekker veel chroom.

 

De Grande Retro scooter biedt voor weinig geld een top scooter met die herkenbare klassieke look!