Bedrijfsverhuizing

B

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw kantoorpand en is het tijd om te verhuizen? Dit kan natuurlijk een hele positieve oorzaak hebben. Waar jij klein begonnen bent als ondernemer en je vroeger mocht dromen van je eigen pand met werknemers, is het inmiddels zo ver gekomen dat de zaken goed lopen je omzet aanzienlijk is gestegen en je zoveel werk hebt dat je toch echt nog meer personeel zal moeten aannemen. Het huidige pand waar jouw bedrijf zich in bevindt biedt hier misschien niet de mogelijkheden toe en daarom zal je moeten uitwijken naar een nieuw pand. Na een lange periode van goed oriënteren en panden te hebben bekeken heb je het juiste pand gevonden, contract getekend. Echter zal het een en ander nog verbouwd moeten worden voordat het pand voldoet als werkplaats.

Nieuwe vloer

Eén van de zaken die je nieuw wilt hebben in het nieuwe bedrijfspand is de vloer, er ligt nu stof en jij wilt overstappen op tegels. Dit heeft een zakelijkere en rustige uitstraling. Nu moet je alleen nog op zoek naar een klusbedrijf die voor jou deze tegels wilt leggen, het handigst is om dit te laten door een klusbedrijf bij jou in de buurt zoals tegelzetter Valkenswaard bijvoorbeeld. Wanneer de nieuwe vloer erin ligt dan kan je ook overgaan op de aankoop van de nieuwe bureaus, laptops etc.

Inrichten

Tijd om het pand in te richten zodat er binnen de kortste keren gewerkt kan worden. Bij het inrichten moet je wel opletten dat je het niet te vol en allemaal te dicht op elkaar zet, mensen werken beter en efficiënter wanneer ze wat ruimte en rust hebben en niet iedereen dicht op elkaar gezet worden. Wanneer je het nieuwe pand ingericht hebt is tijd om je te vestigen en om met je bedrijf nog verder door te groeien!