Teakhouten meubelen snel in huis

T

Als jij snel in je eigen tuin van het mooie weer wilt genieten, kun je nu online de mooiste teakhouten meubelen bestellen. Misschien ben je nog niet bekend met teak? We leggen het je graag uit. Teak is een duurzame, oersterke houtsoort die uiterst geschikt is om tuinmeubels van te maken. Het is bijna ongevoelig voor houtrot.
Er zijn verschillende soorten teak. De oorspronkelijke, meest robuuste soort groeit in Indonesië. En dat is dan ook het hout dat De Teakspecialist gebruikt om tuinmeubels van te maken. Je kunt bij ons terecht voor een houten tuinbank waar je jaren plezier van zult hebben. Verder vind je in ons assortiment ook veel stoelen, krukjes, tafels en complete sets. En natuurlijks zijn alle afzonderlijke stukken ook prima geschikt voor een terras, balkon of serre.

Teakhout, vele voordelen
Wat zijn de voordelen van een teak tafel? In de eerste plaats heb je er geen omkijken na. Teak behoeft nauwelijks onderhoud. Misschien af en toe een natte doek erover om vuil en stof te verwijderen. That’s all! Teakhout is ook nog eens slijtvast en robuust. Het probleem met tuinmeubelen van kunststof of metaal is dat ze snel verweren of roesten. Teak is een natuurproduct en bestand tegen weer en wind. Als je nieuwsgierig bent naar het complete aanbod, ben je bij dezen van harte uitgenodigd in onze showroom in Naarden. Heb je je keus al gemaakt, dan is online bestellen een goede optie. Wij hebben alles op voorraad en leveren snel en veilig!