Steun bij ongewenste zwangerschap

S

Als u ongewenst zwanger bent geraakt, dan wilt u hier graag met iemand over kunnen praten. U wilt uw emoties en zorgen kunnen uiten. En misschien kunt u wel wat advies gebruiken. Het kan zijn dat u mensen in uw omgeving heeft die u kunnen steunen, maar misschien heeft u wel het gevoel dat u dit probleem met niemand kunt delen. Hoe dan ook staan we bij abortuskliniek Bloemenhove graag voor u klaar. U kunt bij ons niet alleen terecht voor zwangerschapsafbreking, maar ook voor de nodige steun, advies en antwoorden op vragen.

Beahuis en Bloemenhove kliniek

Bloemenhove kliniek bestaat al sinds 1971 en is destijds opgericht om vrouwen te kunnen helpen in het geval van ongewenste zwangerschap. Dit is wat we vandaag de dag nog steeds vol overgave doen. In onze abortus kliniek zijn alleen vrouwen werkzaam. Zij hebben alle begrip voor uw situatie en doen hun uiterste best om deze periode zo soepel mogelijk te laten verlopen. Alles is erop gericht om u zich op uw gemak te laten voelen bij ons. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat wij discreet met uw informatie omgaan. We houden graag rekening met uw wensen.

Ervaringen van andere vrouwen

Wanneer u besluit om abortus te laten plegen, dan kan het prettig zijn om te weten hoe andere vrouwen met deze situatie om zijn gegaan. Daarom kunt u op de website van Bloemenhove kliniek verhalen lezen van vrouwen die hetzelfde hebben ervaren. Dit kan geruststellend werken en wellicht geeft het een antwoord op een aantal van uw vragen. Verder vindt u op onze website antwoorden op veel gestelde vragen en informatie over onze kliniek. Een afspraak met ons maken is zeer eenvoudig. U kunt het contactformulier invullen, zodat wij u een datum kunnen voorstellen, of u kunt ons direct telefonisch bereiken.