Stillere ruimte met steam vent silencer

S

Stillere ruimte met steam vent silencer

Een stille ruimte, eigenlijk is deze bijna nergens meer te vinden. Overal waar wij komen is wel geluid te vinden. Maakt niet uit of dit overdag is, of ’s nachts. Je hoort waarschijnlijk altijd wel iemand praten, je hoort auto’s voorbij komen, of anders wel vliegtuigen. Maar echt stilte is er nooit meer. In het industriegebied is het misschien nog wel een stukje erger, je hoort de machines, je hoort de vrachtauto’s en ga zo maar door. Het is op zich niet erg, maar een stillere omgeving werkt beter voor de concentratie. In het industriegebied kan het ook allemaal wel iets stiller. Dit wordt mogelijk gemaakt door de steam vent silencer. Deze heeft de werking dat het luchtafvoersysteem stiller te werk gaat. Hierdoor creëer je een stillere omgeving, en dat kan de prestaties van de werknemers bevorderen.

Type

Er bestaan twee verschillende types van de steam vent silencer. Zo heb je een standaard type. Deze heeft een vaste afmeting en als het gaat om de werkzaamheden doet deze precies wat het hoort te doen, namelijk een stillere omgeving en werkplaats creëren. Deze uitvoering van de steam vent silencer is wat goedkoper.

Dan de andere uitvoering, een speciaal gemaakt op jouw specificaties. Wil je een kleinere omdat je anders de ruimte er niet voor hebt, dat kan met deze uitvoering. De steam vent silencer wordt helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Het is dus ook vanzelfsprekend dat dit type wat duurder is en wat langer op zich laat wachten als het gaat om de levering.

Gevolg

Het gevolg van een stillere ruimte is een hogere concentratie bij de werknemers. Een hogere concentratie betekent ook dat er beter gewerkt kan worden en wordt er dus meer kwaliteit geleverd. Ook lopen de werknemers geen kans op gehoorschade wat voorheen wel het geval was. Eigenlijk biedt de steam vent silencer alleen maar voordelen. Bekijk de website eens om de opties te bekijken.