Minitals is het sieraad dat je moet hebben

M

Sieraden als geschenk worden steeds populairder. Een gepersonaliseerd cadeau zegt zoveel meer dan een ‘normaal’ cadeau, en daarom is Minitials zo’n goede keuze. Minitials is een Nederlands sieradenmerk en het merk legt de nadruk op liefde voor belangrijke mensen. De collectie van Minitials bestaat uit onder andere oorbellen, armbanden, colliers en ringen en ze zijn uitermate geschikt als geschenk vanwege de vele mogelijkheden die er zijn bij deze artikelen.

De gedachte achter Minitials is dat de eerste letter van een dierbare altijd bij de gelukkige ontvanger gedragen wordt. U heeft echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor twee letters, of voor twintig letters. De sieraden van dit merk kunnen volledig naar eigen smaak gepersonaliseerd worden!

De sieraden van Minitials zijn van zeer hoge kwaliteit en worden geproduceerd met 18-karaats goud in de kleuren wit en geel. U leest het al: een sieraad van Minitials is een fantastisch geschenk voor iedere dierbare!

Over Minitials

Het merk Minitials is opgericht door twee jonge moeders, Marloes en Marshia. Deze dames wilden hun kind te allen tijde dichtbij hebben, en met behulp van de liefde voor hun kinderen is Minitials tot stand gekomen. Minitials is bijzonder onderscheidend in vergelijking met andere sieraadmerken, voornamelijk dankzij de mogelijkheid om een persoonlijk sieraad samen te stellen.

Over ons

Bij deze juwelier in den haag zijn we official dealer van Minitials en dat betekent dat u bij ons veel verschillende sieraden van dit merk kunt vinden. Er zijn echter nog veel meer merken bij ons te vinden; bekende horlogemerken zoals Tissot en Breitling zijn bij ons te vinden, evenals bekende sieraadmerken als Bron. In onze webshop kunt u ons volledige aanbod gemakkelijk bekijken, alsmede details en specificaties die bij ieder artikel vermeld staan.

Heeft u interesse in een sieraad van Minitials, of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op, of kijk op onze website!