Bron Jewelry: Hét Nederlandse Sieradenlabel

B

Bron Jewelry: Hét Nederlandse Sierradenlabel.

Het is één van de weinige echt bekende Nederlandse sieraad labels, maar wel met een uitstekend assortiment. Met hun moderne ontwerpen in combinatie met een goed gehalte klassiek, zijn ze echte uitblinkers. Daarnaast zijn de sieraden erg eigentijds en passen ze bij de vrouw van de 21e eeuw.

Bent u benieuwd naar het aanbod van Bron Jewelry en wat de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij Juwelier Den Haag aan het juiste adres! Bij hen vindt u een enorm aanbod. Dit enorme aanbod bestaat uit de beste producten uit het Bron Jewelry aanbod. Met diverse soorten, maten, designs en collecties in het aanbod, bent u verzekerd van slagen!

BRON JEWELRY

Het merk is opgericht in 1888 toen één van de grondvaders van het label begon met een goud- en zilversmederij. Dit begon allemaal in de zilverstad wel bekend als Schoonhoven. Dit is aanleiding geweest voor de familie de traditie in stand te houden tot de dag van vandaag. Het is dan ook een echte familie organisatie.

Het bedrijf is dan ook uitgegroeid tot een leidend sieraden merk en weet wat de Nederlander wilt. Daarom vindt u in hun bijzondere assortiment veel kenmerkend punten terug. Kijk dus snel in de webshop voor het assortiment van Bron Jewelry.

Assortiment en Collectie

De sieraden zoals u ze kent ban Bron Jewelry zijn ondergebracht in diverse collecties. Denkt u aan de befaamde Toujours Ajour collectie welke gekenmerkt zijn door prachtige edelstenen. Daarnaast is het ook echt een sieraden merk voor degene wie houdt van mooie (edel)stenen, juwelen, diamanten, goud en zilver.

In de webshop van Juwelier Den Haag vindt u maar liefst ruim 120 prachtige sieraden. Elke met unieke kenmerken vanuit hun collectie en prachtige designs. Klassen en een erg luxueuze uitstraling zijn hierin dan ook één van de grootste elementen in deze sieraden.

Bestellen en contact

Wilt u het complete assortiment van Bron Jewelry zien of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoekt u dan gerust eens hun webshop of kom langs in de winkel!