Tag Heuer connected trends

T

Sieraden trends van 2018

Wil jij graag met de nieuwste mode meegaan, maar weet je niet wat de trends van dit moment zijn? Wij zetten de mooiste trends van dit moment voor je op een rijtje. Allereerst is er een trend met een gouden munt, namelijk aan een ketting. Minimalistische gouden kettingen met een gouden munt eraan zijn op dit moment enorm populair. Wat veel voorkomt zijn gouden munten waar men zijn/haar initialen in graveert zodat de ketting nog persoonlijker wordt. Wat kettingen betreft zijn er nog meer trends te noemen. Éen hiervan is de gelaagde ketting. Meerdere laagjes kettingen die je met elkaar kan combineren. Vooral voor mensen met keuzestress een goede oplossing, want je hoeft niet maar één ketting te kiezen, maar je kan er meerdere tegelijk dragen. Wat kleuren betreft blijven de felle kleuren in de mode, het kan niet gek genoeg. Draag felle kleuren en val op!

Grote oorringen weer in de mode

Een andere opvallende trend die voorbijkomt zijn de grote oorringen. Jaren geleden waren deze ook al in de mode, maar ze komen dus terug in het modebeeld. Hou je niet van grote ringen, maar wil je wel graag opvallende oorbellen dragen? Dan zijn de lange oorbellen misschien wat voor jou. Deze oorbellen zijn ook erg opvallend, maar net weer anders. Hou jij van diamanten? Dan ben jij dit seizoen ook erg blij, want diamanten zijn weer helemaal terug in het modebeeld, van oorbellen, armbanden tot kettingen, het mag en kan allemaal.

Tag Heuer: een aanhoudende trend

Horloges van het horlogemerk Tag Heuer passen op dit moment ook in het modebeeld. Waar het vroeger vooral praktisch was om een horloge te dragen is het horloge niet meer weg te denken uit het modebeeld op dit moment. Ook hier komen de meest opvallende en kleurrijke designs langs, zo ook bij de horloges van Tag Heuer