Een luxe rondleiding door Amsterdam

E

Als u binnenkort naar Schiphol vliegt wilt u vast een kijkje nemen in Amsterdam. Dit kan op vele manieren, maar als u van een beetje luxe houdt is de rondleiding van Transpro iets voor u. In een limousine of andere luxe auto worden u en uw vrienden door Amsterdam en omgeving gereden langs de mooie grachten, gebouwen, parken en andere mooie dingen die u gezien moet hebben.

De rondleiding van Transpro

Samen met u vrienden, familie of zakenpartners kunt u Amsterdam, Rotterdam en omgeving bekijken vanuit een luxe en comfortabele wagen. U kunt zelf kiezen in welke auto of limousine u rondgereden wilt worden. Transpro staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar om dit met u te bespreken. Zodra u aankomt op Schiphol zal de taxi voor u klaar staan. De rondreis begint direct om u langs alle mooie plekjes van Amsterdam, Rotterdam en andere plaatsen te brengen. Denk aan een route langs de Amstel of een kijkje nemen in Volendam, de Keukenhof, de molens in Zaandijk en de prachtige grachten en musea van Amsterdam. Alles kan voor u naar wens aangepast worden.

Boeken

Naast het boeken van rondleidingen kunt u Airport transfers Amsterdam ook boeken om u van de ene plaats naar de andere te brengen. Dit gebeurt comfortabel en veilig. Via de website boekt u uw rit.