Originele Volkswagen onderdelen bestel je bij Paruzzi

O

VW Paruzzi kleinJe bent in het bezit van een klassieke Volkswagen. En overal waar je naartoe gaat, gaat de auto met je mee. Maar wat als je oliekoeler defect is of als de versnellingsbak kuren begint te vertonen? Dan moet je toch zorgen dat het onderdeel snel vervangen wordt. Bij Paruzzi ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle onderdelen die je nodig hebt voor je lucht- of watergekoelde Volkswagen.

Sleutelen aan je VW kever
De VW kever is echte klassieker. De eerste kever rolde al in 1938 van de band. En in de decennia die volgden, zag je heel wat Volkswagen kevers over de weg rijden. Maar aan de productie van deze auto’s kwam in 2003 een einde. Dat betekent ook dat de losse onderdelen van de kever steeds moeilijker te vinden zijn. Bij Paruzzi kun je gelukkig wel alle
onderdelen van de kever bestellen. Van chassis tot motor adapters en van nieuwe velgen tot een paar ruitrubbers: we hebben het allemaal.

Meer dan 40.000 losse onderdelen
Als echte Volkswagenliefhebber gebruik je het liefst zoveel mogelijk originele VW onderdelen. Wat dat betreft zit je bij Paruzzi goed. Wij zijn namelijk de officiĆ«le Nederlandse partner van de ‘Volkswagen Classic Parts’. In onze webshop heb je keuze uit meer dan 40.000 verschillende onderdelen. Zelfs voor kleine zekeringen of voor een koplamp connector kun je bij ons terecht. En alle VW onderdelen zijn eenvoudig online te bestellen. Zo houd je genoeg tijd over om aan je auto te sleutelen.