Een scooterwinkel die betaalbaar is en kwaliteit biedt!

E

Een scooter is tegenwoordig ook in Nederland een veel gebruikt vervoermiddel. Logisch, want een scooter heeft namelijk nogal wat voordelen. Nooit meer in de file staan, is er al één. Je zoeft er gewoon aan voorbij, ook al staat die drukke winkelstraat in het centrum helemaal vast. Naar een voetbalwedstrijd of dat druk bezochte evenement? Ook hier biedt de scooter een voordeel. Waar een ander een uur eerder van huis moet vertrekken omdat het anders lastig is om een parkeerplaats te vinden, heb jij voor je scooter zo een plekje gevonden. Daarbij is een scooter zeer trendy. Het is meer een leefstijl geworden, net zoals in Italië. In Italië is de scooter niet meer uit het straatbeeld weg te denken, van jong tot oud rijdt op dit praktische vervoermiddel rond.
Wil je een Vespa Primavera kopen, dan haal je ook een stukje Italië in huis. De finesse voor het ontwerp en de deskundigheid op het gebied van techniek, maken van deze scooter een echte Italiaanse schoonheid.

Een krachtige scooter

Maar niet alleen Italië ontwerpt degelijke en fraaie scooters. Ook Taiwan heeft een ruime ervaring en deskundigheid op dit gebied. Bijvoorbeeld de Kymco scooter, een mooie en krachtige scooter die met gemak zijn kilometers rijdt. Het merk Kymco heeft verschillende modellen en er zit er vast één tussen die jou aanspreekt. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Drie jaar garantie

Voordeelscooters.nl leveren alleen kwalitatieve en mooie scooters. Natuurlijk krijgen alle scooters een BOVAG garantie van drie jaar. De scooters worden direct vanaf de fabriek door ons geïmporteerd, waardoor wij een aantrekkelijke prijs kunnen bieden. Daarnaast bieden wij een uitstekende service, zowel mobiel als in onze werkplaats.