Bedrijfsfruit

B

Vers en gezond is al vele jaren specialist in bedrijfsfruit. Wij bieden vijf verschillende bedrijfsfruit pakketten met heerlijke fruitsoorten, afhankelijk van het seizoen. Laat uzelf verrassen door pakketten bedrijfsfruit met verrukkelijk fruit van de beste kwaliteit. Het bedrijfsfruit komt in pakketten, afhankelijk van uw medewerkers en budget stellen wij een pakket voor u samen. Investeer in de gezonde voeding van uw werknemers met een goedgevulde fruitschaal bedrijfsfruit. U zult merken dat dit extra kleur geeft aan uw kantoor en de sfeer beïnvloed.

Vers en gezond

Met jarenlange ervaring zijn we een nieuwe uitdaging aan gegaan. Gevestigd in Schijndel bezorgen wij u groente & fruit in uw eigen keuken. Erg efficiënt als u zelf geen puf heeft na een lange werkdag. Smaak, kwaliteit en versheid staat bij ons op nummer één. Wij doen dan ook iedere dag ons best om dit waar te blijven maken. Zo bieden wij de mogelijkheid u boodschappen te laten doen met de kwaliteit die u gewend bent, maar dan word het fruit bij op kantoor bezorgd!
Het fruit dat wij leveren is van hoge kwaliteit. Wij doen graag iedere dag ons best om het fruit op hoge kwaliteit te behouden. Wij bestellen ons fruit bij verschillende fruittelers en leveranciers in de omgeving. Onze leveranciers en telers voldoen aan onze vaste kwaliteitsmerken. Ons bedrijfsfruit is gevarieerd lekker vers en zeker gezond!

Fruitmanden

Op zoek naar een origineel geschenk? Geef een fruitmand vol met lekkers! Een grote mand, een kleine mand of de luxere variant. Bij elke fruitmand zit een kaartje waar u een boodschap op kunt achter laten voor de ontvanger. Zodra u een fruitmand besteld, heeft u de mogelijkheid om onder het kopje ‘opmerkingen’ uw boodschap te plaatsen voor de ontvanger. De boodschap schrijven wij op het kaartje. Voor de verschillende fruitmanden bekijkt u onze website.

Wilt u graag een pakket bedrijfsfruit bestellen? Wanneer u voor 12 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag nog op kantoor bezorgd! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.