Contactlenzen online bestellen, geen verzendkosten? Lowlens.nl

C

Bent u het zat om contactlenzen te dragen waarvan uw ogen geïrriteerd raken? Overweeg dan eens de maandlenzen van Biofinity. Deze lenzen worden gemaakt van silicone hydrogel en zijn daardoor zeer zacht, flexibel en comfortabel. Biofinity contactlenzen bestaan bijna voor de helft uit water. Het speciale Aquaform Comfort Science systeem zorgt ervoor dat traanvocht langer wordt vastgehouden, waardoor uw ogen niet droog worden. Daarbij laten ze vele malen meer zuurstof door dan reguliere hydrogel lenzen. U kunt ze dus gemakkelijk heel de dag dragen zonder rode of branderige ogen te krijgen. Nog een voordeel is dat Biofinity lenzen voorzien zijn van een asferisch profiel aan de achterzijde. Dit resulteert in extra contrast en een scherper zicht. De maandlenzen van Biofinity zijn geschikt voor het corrigeren van oogfouten tussen +6.00 en -10.00 dpt.

Op tijd vervangen
Biofinity maandlenzen van Cooper zijn geschikt om overdag te gebruiken. Na 30 dagen gaat de kwaliteit van de lenzen achteruit en wordt geadviseerd om deze te vervangen door nieuwe contactlenzen. Ook is het aan te raden om uw lenzen altijd goed te reinigen met de juiste vloeistof. Dit voorkomt vervuilde lenzen, waardoor de kans op oogproblemen aanzienlijk wordt verkleind. Als u uw contactlenzen met water reinigt, dan zal uiteindelijk eiwitaanslag ervoor zorgen dat de lenzen dof worden. Op de website van Lowlens kunt u terugvinden welke lenzenvloeistof past bij uw lenzen. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren over de geschikte vloeistof.

Lenzen online bestellen
Soms kan het handig zijn als u uw contactlenzen na gebruik direct kunt weggooien. Daarom kunt u bij Lowlens verschillende soorten daglenzen bestellen. U hoeft deze nooit schoon te maken, dus dit is  makkelijk en bespaart tijd. Erg handig voor als u een keer lenzen nodig heeft om te sporten, of voor een avondje uit, als u een bril even niet ziet zitten.
Bij lowlens kunt u alle A merk contact lenzen online bestellen. Er is geen minimum bestelbedrag en de lenzen worden gratis verzonden!