Honda robotmaaiers voor iedere gazonafmeting

H

Heb jij ook geen zin meer om veel tijd te besteden aan het onderhoud van jouw gazon? Met een van de robotmaaiers van Honda hoeft dat ook niet meer. Ga lekker zitten en laat de robot jouw grasveld maaien. Honda heeft verschillende modellen Miimo robotmaaiers ontwikkeld met elk hun eigen kwaliteiten en maaivermogen. Alle Miimo’s zijn waterdicht, werken zeer stil en kunnen mulchen, zodat je het gras niet zelf hoeft te verwijderen en het gazon op een efficiënte manier wordt bemest.

Miimo 310 voor een kleiner oppervlak

Honda heeft voor de kleine tuinen tot 1500 vierkante meter het 310 model ontworplen. Deze volautomatische robotmaaier beschikt over zeer alerte sensoren zodat de robot nergens tegenaan kan botsen. De hellingsgraad bedraagt 45%. Dat zorgt ervoor dat de Miimo 310 ook op oneffen grasvlakten uitstekend maaiwerk kan leveren. Dankzij de slimme technologie kan de robotmaaier zelf het maaiprogramma aanpassen. Wanneer de robot merkt dat het gras hard groeit, dan zal het apparaat zelf beslissen vaker te maaien.

Miimo 520 voor een middelgroot oppervlak

Ook de 520 kan goed uit de voeten op grasvelden met een hellingsgraad tot 45%. Deze robotmaaier kan een grasoppervlakte van 3000 vierkante meter aan en laadt zichzelf, net zoals alle andere Miimo’s, helemaal zelf op wanneer dat nodig is. Doordat de grasrobot waterbestendig is kun je de robot makkelijk reinigen met de tuinslang. Deze slimme maaier houdt ook zelf de weersomstandigheden en graslengte in de gaten en past indien nodig het maaischema zelfstandig aan.

Miimo 3000 voor een groot maaioppervlak

Als er een groot grasveld gemaaid moet worden, dan is deze maairobot de geschikte kandidaat. Deze automatische grasmaaier kan een grasveld tot 4000 vierkante meter makkelijk aan en is ook nog te bedienen via de smartphoneapp. Zo kun je van een afstand jouw robot maai-instructies geven als dat nodig is. Het 3000 model kan maaien op een helling tot 47%.