Jacques IJs nieuwe klant Frigo Group

J

In het diepvries magazijn van Frigo Nieuw-Vennep zijn voortaan 500 à 600 palletplaatsen gereserveerd voor Jacques IJs. Onder het motto ‘one stop shopping’ gaat de Frigo Group de ijsjes van de Belgische ijsproducent in Nederland opslaan in het vrieshuis, en distribueren en transporteren naar Zwitserland, Denemarken, Groot-Brittannië en Luxemburg.

Ijskoud vervoer

Jacques IJs is gevestigd in Westerlo-Oevel (België). Geassisteerd door circa honderd uitzendkrachten, produceerden de 130 vaste medewerkers vorig jaar bijna 200 miljoen ijsjes. Bij de diepvriesopslag en geconditioneerde distributie in Nederland gaat de Frigo Group voortaan een belangrijke rol spelen.
Het assortiment van Jacques IJs bestaat uit circa 500 verschillende ijsjes. Het bedrijf investeert voortdurend in nieuwe producten en vernieuwing van het productieproces, dat deels volledig is geautomatiseerd. De intensieve samenwerking met de Frigo Group betekent een keuze voor totale logistieke ontzorging.

De Frigo Group heeft vestigingen in Nieuw-Vennep, ’s-Heerenberg en Geldermalsen en profileert zich als ‘dé logistiek dienstverlener in diepvries’.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u informatie over vriesopslag huren? Neem dan contact op of kijk op de website: www.frigogroup.com.
geconditioneerd transport