The Square Mile zorgt voor taaltraining op maat

T

Het is niet gemakkelijk om een taalcursus te vinden die 100 procent aansluit bij wat u wilt leren. Zeker niet als u op zoek bent naar een zakelijke taaltraining, waarin u specifieke vaardigheden leert met betrekking tot uw functie. Daarom is in 2002 het taleninstituut The Square Mile opgericht. Bij ons kunt u altijd rekenen op maatwerk, zodat u precies de taaltraining krijgt die u nodig heeft. Wij zijn er voor bedrijven en instellingen door heel Nederland en u kunt bij ons cursussen volgen in verschillende talen, op het niveau naar wens.

Uw cursus zakelijk Duits

Als u optimaal wilt kunnen communiceren met uw Duitse collega’s, dan is een cursus zakelijk Duits bij The Square Mile precies wat u nodig heeft. Bij ons taleninstituut werken alleen maar trainers met ruime ervaring op verschillende gebieden in de zakenwereld. Zij stellen voor u bijvoorbeeld een training technisch Duits of juridisch Duits op, afhankelijk van uw vakgebied. Ook zullen zij uw leerdoelen en wensen in acht nemen bij het samenstellen van uw taaltraining. Of u nu een manager bent of een helpdeskmedewerker, bij ons vindt u de perfecte taalcursus.

Individuele begeleiding

Uw taaltraining volgt u samen met een kleine groep collega’s of individueel, afhankelijk van uw wensen. Een cursusgroep bestaat uit maximaal zes cursisten, zodat altijd genoeg ruimte is voor individuele begeleiding. Tijdens de trainingen, die plaats vinden binnen uw bedrijf of op onze trainingslocaties, krijgt u diverse leermiddelen aangeboden. Bent u op zoek naar een taalcursus Frans die u op afstand kunt volgen, zodat u reistijd bespaart? Dit behoort tot de mogelijkheden. Net als het volgen van losse workshops. Kijk voor meer informatie over onze taaltrainingen eens op onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door voor uw taalcursus op maat.