Lockers, altijd handig!

L

Voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen zijn locker kasten zeer geschikt.
Lockers zie je niet alleen terug in de sportschool of zwembad maar op het werk kan een garderobekast of kluisje een uitkomst bieden.

Lockers in soorten en maten
Voor iedere doelgroep is wel een passende oplossing te bedenken.
Op scholen mogen de lockers er gezellig en kleurrijk uitzien, op kantoor is wellicht een minder opvallend kleurtje gewenst. Ook qua afmeting en materialen biedt Locker.nl diverse mogelijkheden.
Garderobe lockers geven meer ruimte voor kleding en schoenen, terwijl kantoorkluisjes veelal kleiner zijn. Voor vochtige ruimtes, bijvoorbeeld in een zwembad of sauna, zijn kunststof lockers aan te raden.

Schoolkluizen die tegen een stootje kunnen!
Voor scholen zijn er speciale schoolkluisjes in het assortiment. Een schoolkluisje is vooral zeer robuust en kan tegen een stootje! De kluizen kunnen worden voorzien diverse sluitingssoorten als:

  • Een cilinderslot
  • Een klinksluiting
  • Een pincodeslot
  • Een muntsluiting
  • Een elektronisch slot

Locker.nl is de site voor nieuwe en tweedehands kluisjes en lockers. Daarnaast biedt Locker.nl een ruim assortiment kantoorkasten, laptopkasten en diverse accessoires. Naast de mogelijkheid tot online bestellen is Locker.nl ook een goede partner als het gaat om meedenken over kantoorinrichtingen. Voor meer informatie over de mogelijkheden: Locker.nl