Rouwboeketten online kopen

R

Rouwboeketten koop je online

Het kopen van een rouwboeket gaat niet over één nacht ijs. Een rouwboeket moet de juiste boodschap overgeven aan degene die in rouw zijn. Voor rouwboeketten, rouwarrangementen en graftukken kun je terecht bij een gewone bloemist of een gespecialiseerde uitvaartbloemist. Een bloemist met meerdere partners door het hele land is Afscheid met bloemen. Bij hen zitten ca. 20 uitvaartbloemisten aangesloten. Je vindt Afscheid met Bloemen o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven en Hengelo.

Rouwboeketten

Bij het kiezen van een rouwboeket moet u rekening houden met de plek waar het boeket op komt te leggen. Een boeket voor op de kist ziet er namelijk anders uit dan een boeket voor op het graf of naast de kist. Verder zijn de rouwboeketten in allerlei vormen te krijgen: in de vorm van een hart, een druppel of ruitvormig. Rouwboeketten zijn over het algemeen te krijgen in vanaf 40 euro, oplopend tot ca. 150 euro. De prijs is uiteraard afhankelijk van de grootte van het rouwboeket.

Rouwarrangementen

Rouwarrangementen zijn over het algemeen iets duurder dan rouwboeketten. Dat komt omdat er meer bloemen verwerkt zitten in een volledig arrangement. Dit soort bloemstukken zie je vaak terug op of rondom de kist. Een rouwarrangement kun je al thuis laten bezorgen vanaf ongeveer 100 euro per arrangement. Dit kan oplopen tot ca. 350 euro, afhankelijk van grootte en bloemsoort.

Grafstukken

Grafstukken zijn specifiek bedoeld om op het graf van een dierbare te plaatsen. Over het algemeen zijn grafstukken zo bemaakt dat ze wat minder aandacht en verzorging nodig hebben. Deze stukken worden namelijk over het algemeen blootgesteld aan de natuur en daarom moet het grafstuk wel ergens tegen kunnen. Grafstukken zijn er in alle soorten en maten en zijn te krijgen vanaf 40 euro, oplopend tot ongeveer 200 euro.

Wat uw keuze ook is, een grafstuk of rouwarrangement is altijd een mooie manier om uw medeleven te tonen.