Bescherm je gehoor op comfortabele wijze

B

Heb jij werk waarbij je vaak wordt blootgesteld aan harde geluiden? Dan loop je het gevaar om een gehoorbescherming op te lopen. Je kunt dit voorkomen door je gehoor te beschermen met oordoppen. Het kan je aangeraden worden om otoplastieken te gebruiken. Waarom? Omdat dit oordoppen zijn die speciaal op maat gemaakt worden.

Er wordt een substantie in je oor gegoten waarmee je oorgang perfect wordt nagebootst. Hiermee worden de otoplastieken gemaakt. Zodoende sluiten ze perfect aan op de vorm van je oren. Naast het feit dat het uitermate comfortabel is, beschermd het je gehoor ook nog eens. Twee vliegen in één klap dus!

Daarnaast kun je de oordoppen ook perfect gebruiken voor andere zaken. Heb je bijvoorbeeld ‘s nachts last van harde geluiden omdat je naast het treinspoor woont of naast een luidruchtig studentenhuis, dan bieden de oordoppen uitkomst. Je kunt weer heerlijk genieten van een rustige nacht.

Of als je vaak naar feesten gaat met harde muziek kun je de oordoppen dragen om je gehoor te beschermen. Het zou zonde zijn als een feest de reden zou zijn voor een gehoorbeschadiging.

Laat vandaag nog otoplastieken aanmeten en zorg voor een goede bescherming van je gehoor.