Tafelvoetbal kopen ? Gratis levering in BeNeLux

T

Een tafelvoetbal kopen maar geen idee waar op te letten ? Dan nemen we je graag mee om enkele opties te bekijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende modellen op de markt, voor particulieren, professionals, voor dagelijks gebruik enzoverder, deze zaken spelen mee in het model van tafelvoetbal dat je uiteindelijk zal kiezen.

Waar wil je de tafelvoetbal gaan gebruiken, indoor of outdoor? Er zijn ook daarin enkele verschillen op te merken. Het spreekt voor zich als je buiten een spelletje tafelvoetbal wil spelen dat deze weerbestendig moet zijn. Wind, water en zon kunnen elk materiaal snel doen verslechten in kwaliteit. Tenzij je dus een model neemt dat voor deze weersomstandigheden geschikt is.

Via de webwinkel heb je een handig keuzemenu, om je selectie te maken. Kies in de eerste plaats tussen Tafelvoetbal Indoor, Tafelvoetbal Outdoor, Tafelvoetbal voor kinderen, Tafelvoetbal Commercieel en Tafelvoetbal Onderdelen. De website is zo opgebouwd dat je een snel overzicht krijgt van de volledige voorraad. In het menu links kies je tussen de kleuren die in voorraad zijn. Vervolgens kies je het merk en het materiaal waaruit de tafelvoetbal gemaakt is. Mochten deze criteria niet belangrijk zijn, kies dan gewoon de maximumprijs die je wil spenderen.

Scrol door de lijst in het algemeen overzicht en klik een model open dat je aanspreekt. Je krijgt dan alle informatie te zien, zoals materiaal,  gewicht en afmeting. Voldoende dus om een beslissing te maken over dit model. Wens je toch nog een andere keuze te maken, het staat je vrij verder te zoeken natuurlijk. Het aanbod is zeer uitgebreid. Mocht je een tafelvoetbal kopen voor de kinderen, dan zijn er ook modellen speciaal op kindermaat in voorraad. Zo kunnen ze het spel leren en zijn ze even zoet. Het is een competitief spel waar kinderen gek op zijn. Haal zo eentje in huis en je hoort niemand klagen.

Tafelvoetbal kopen = gratis levering

Via de webshop van tafelvoetbal.be kan je veilig een tafelvoetbal kopen. Vanaf € 50,00 is de levering gratis en bij grote orders krijg je zelfs een gratis cadeau! Betaal ook veilig met PayPal, Bancontact of via overschrijving. Met een versleutelde webshop zijn je gegevens steeds in goede handen. Een extra troef dezer dagen als je via internet koopt. Heb je toch nog vragen, dan kan je contact opnemen via telefoon of via e-mail.

Zakelijk tafelvoetbal

Baat je een café uit en wens je een tafelvoetbal aan te bieden aan je klanten. Dan kan je een model aankopen met een muntsysteem. Er moeten dan euro munten in de tafelvoetbal gestoken worden voor er kan gespeeld worden. Op basis van het bedrag krijgen ze dan een aantal ballen ter beschikking om te kunnen spelen. Zijn deze opgebruikt, dan moeten ze opnieuw geld in de tafelvoetbal steken.

Heb je geen interesse om een tafelvoetbal te kopen, je evenement is van korte duur? Dan kan je er ook eentje huren.

Kortom, voor een groot en volledig aanbod kan je dus bij tafelvoetbal.be terecht. Zowat de grootste verdeler van het land als het op een tafelvoetbal kopen aankomt. Naar service toe laten ze niets aan het toeval over, heb je vragen voor de bestelling, dan krijg je prompt antwoord. Je kan ook rekenen op de beste dienst na verkoop.